onsdag 31 oktober 2012

Jobb jobb jobb!!

Man kan väll lugnt säga att det är mycket på jobbet nu, tidiga morgnar och sena kvällar. Det gör ju att jag tränar lite mindre nu, finns ju inte så mycket energi i kroppen efter 12 timmar med däck skiften :-) Men men det är snart december och det börjar lugna ner sig igen. I går tog jag en ledig kväll från jobbet och for hem till Jesper som bjöd på en riktig smarrig middag och en välbehövlig bastu, en massa cykelsnack blev det med såklart. Det var precis vad jag behövde, en paus från allt jobb. STORT TACK Jesper!! Somnade tidigt och tänkte jag skulle träna lite nu på morgonen men istället för ett köttigt monarkpass blev det lite core var inte så sugen kände jag, tar en promenad till jobbet nu istället, blir en liten nätt uppvärmning innan det sätter igång igen klockan 8 och med tanke på att det har frusit på lite så lär kön vara lååååååång såå lååååång :-)

söndag 28 oktober 2012

2012-12-16...

..det datumet ser jag verkligen fram emot. klockan 05,55 på morgonen lyfter jag från kalla Sverige och kommer inte hem förrän det börjar bli lite varmare här hemma. Var ska jag då fly till? Jo jag kommer tillbringa några månader på Teneriffa! Känns lite overkligt att jag ska ligga och träna utomhus hela vintern i ca 25 grader värme. Jag måste ju säga stort tack till mina chefer (HP, Kenneth och Björn) som har gjort detta möjligt genom att släppa iväg mig en sådan lång tid. Jag har planerat detta ett tag nu men har inte riktigt fått det att gå ihop ekonomiskt, men nu känner jag mig säker på att det fungerar så nu är det bokat :-)
Nu ska jag bara fixa lite små detaljer så som att jag behöver två cykelväskor (hårda) osv. annars är jag på banan.

Verkar ju finnas lite berg att klättra i med :-)   

lördag 27 oktober 2012

Galet veckoslut!!!

i onsdags blev jag bara kvar på jobbet i 2 timmar sen var det bara att trampa hem, mådde kass och tömde magen på alla möjliga sätt :-( Var hemma även på torsdagen låg mest och tyckte synd om mig själv :-) men på torsdagskvällen kände jag mig piggare så i går var jag på jobbet igen, och eftersom det hade ramlat ner lite snö kan man väll lugnt säga att det var KAOS där från 08.00 - 16.00 med en timmes lunch och en 20 min rast hann vi skala av ca 200 bilar på 3 gubbar :-) ett lagom tryck haha.
Idag var det påt igen började dagen med ett monarkpass innan jag vid 11 tiden stod ombyt på jobbet igen för 4 timmars slit och slit blev det han knappt dricka vatten fullt ös hela tiden, var riktigt låg på energi sista halvtimmen höll tom. på att skruva tillbaka sommarhjulen på en bil haha. Jaja nu blir det lördagsmys och i morgon lite monark och mys cykling tror jag, väntar en god middag hos mor och far med mums!!
Onsdag och torsdag :-)
Fredag och lördag :-)

onsdag 24 oktober 2012

Cykling, PW och lite mer cykel!

Tog en timme ute på cykeln i går kväll, sen blev det en god middag med Jenny. Vi åt falukorv och rostade rotfrukter, det var inte igår man åt falukorv :-) riktigt gott! Efter middagen blev det en PW med lilla Bibi. Blev ett tidigt utomhuspass i dag på ca en timme, nu sitter jag och äter en super frulle med allt man kan behöva efter ett hårt träningspass :-) snart blir det att sticka till jobbet och köra nästa pass (det börjar ju bli kallt så folk kommer och byter däck!)

tisdag 23 oktober 2012

Kvälls cykling och tidigt corepass!

I går körde jag ett kvällspass utomhus, det blev ett tröskel pass 2x30 min tur och retur Vallentuna (hade ett ärende dit så jag passade på) när jag kom hem blev det en god middag och sen lite små pill hemma innan jag hoppade i säng. Det är fortfarande förvånansvärt lugnt på jobbet men det är nog bara lugnet före stormen :-) Nu på morgonen körde jag ett corepass innan frukosten hann med och tvätta en maskin med, gud vad jag känner mig duktig ;-) blir nog lite cykel efter jobbet i kväll med som sagt gäller att passa på nu!

måndag 22 oktober 2012

Skön helg!

Blev en riktigt lugn och skön helg, men med en hel del träning ändå! Börjar kännas som om jag kan trycka på lite igen och det börjar gå åt rätt håll nu :-) Blev en lugn fredag med god mat och film, i lördags körde jag ett monarkpass innan jag åkte till Vallentuna och åt middag (blev en timmes promenad där med) och kollade på film. Hade tänkt köra kompiscrossen men blev en två timmars tur i halv hårt tempo i stället, fikade med Micke i centrum innan jag avslutade dagen med en film.
Kände mig riktigt pigg och utvilad i morse så nu efter en god frukost blir det cykeln till jobbet och en tur till Vallentuna och tillbaka i kväll (hoppas det inte spöregnar ;-) )

torsdag 18 oktober 2012

Jobb vecka!

Det är mycket jobb nu! Vinterdäcksäsongen är på ingående och det finns en del däck att byta, har dock hunnit med att träna lite men är inte så motiverad och känner mig ganska seg fortfarande. Jag har kört några monarkpass och lite core, längtar lite till helgen! Vill cykla lite utomhus, kanske hitta något trevligt ställe och träna lite på crossen eller bara cykla runt och ha kul :-) Tränar inte efter något schema just nu bara lite sporadiskt men det är ju bra med tanke på hur jag känner mig just nu. Var hemma hos Jesper i går och hämtade en leksak till sommaren :-) Fick en surfingbräda av hans far (den skulle slängas iof. men ändå) det ska bli riktigt kul att prova på igen i sommar. Passade på att fettmäta mig med, Jesper fick klämma mig lite med tången :-) efter som jag har blivit ganska tung på sistone trode jag faktiskt att jag skulle ligga rätt högt i fettprocent men jag ligger ju mer eller mindre perfekt :-) Kände mig ganska glad när jag åkte därifrån och åkte hem för att kötta på monarken som också gick förvånansvärt bra :-) (det kanske börjar vända nu iaf.) Hoppas iaf på en riktigt kul helg och kanske lite kompiscross på söndag med?!

måndag 15 oktober 2012

Kul helg i Falun!

Söndagen började riktigt soft med en F1 frulle, annars var söndagen en kopia på lördagen start vid 12 tiden på samma bana och med nästan likadant väder (lite regn hade vi i luften). Men prestation var lika dan den med, inget mos i benen så jag låg där bak och harvade :-) men jag hade kul iaf. och det är ju huvudsaken. Efter jag hade lämnat av Jesper i Sigtuna åkte jag direkt till jobbet och slog ihop lite nya däck och fälgar, blev några timmar innan jag åkte hem till mor och far för att hämta Bibi. Lite senare på kvällen blev det en film som jag sov igenom ändå :-)
I morse var jag uppe vid 5 snåret och gick till jobbet och fortsatte slå lite däck, nu har jag lite frukost i magen och ska vll fortsätta jobba lite. I kväll blir det lite monark trampande och matlagning (om det inte blir massa övertid förstås)

Jag och Jesper tog en promenad på Lördagskvällen och fick ett konstigt djur i skogen ;-)
Blev för övrigt nästan två timmars promenad runt i Falun vi avslutade kvällen med en film och lite grönsaker med dipp :-) 

lördag 13 oktober 2012

CX i Falun!

Var uppe före tuppen i morse för att packa det sista i bilen och åkte iväg till Sigtuna för att hämta Jesper och vidare mot Falun. Kalt var det i morse med, lite små halt fläckvis på vägen till Sigtuna. Tur att jag la på vinterdäcken i går :-) Klockan tio anlände vi till Falun och det var lite svårt att ta sig ur den varma och sköna bilen. Efter parkering och nummerlapps hämtning blev det ombyte i bussen och lite tramp runt banan, som för övrigt var riktigt kul :-) Hade dock inga förväntningar eftersom jag är i min livs sämsta form men hade väl som plan att ha kul och inte bli varvad iaf ;-) Kul hade jag och jag blev faktiskt inte varvad heller så det blev en lyckad första dag i Falun haha. Cykeln är hel och ren och vi bor i en super mysig stuga, har fått lite mat i magen och nu sitter vi och glor på varsin dator och tittar på tv. Enligt rykten ska det bli misärväder i morgon så vi ser fram emot ett riktigt skitigt race! :-) (idag behövde man ju inte ens tvätta cykeln) jaja nu ska jag lägga mig och vila en stund tror jag.

Skitigare än så här blev den inte :-) 

fredag 12 oktober 2012

Fredag!!

Äntligen fredag! Veckorna går ändå ganska fort tycker jag, snart är kanske hösten och vintern slut med och säsong 2013 kickar igång! Hoppas på en ganska lugn dag på jobbet idag!? Har inte tränat någonting på hela veckan men vet inte om jag tycker jag är piggare för det! Snarare tvärtom, känner mig bara segare och segare för varje dag som går och dessutom blir jag bara tyngre och tyngre fast jag äter mindre och mindre känns ju sådär faktiskt :-( Nä nästa vecka blir det påt igen både med massa jobba och en hel del träning (har en massa kilon som ska bort nu!) Men i morgon ska vi till Falun och leka lite ska bli skönt att komma iväg igen, tycker det är riktigt kul att ligga ute på vägarna och tävla :-)
(även fast jag är seg och tung) Man kanske ska säga upp lägenheten och köpa en husbil i stället ;-) Är ju aldrig hemma iaf.
Nu ska jag till jobbet blir massa däck i dag bra träning för hela kroppen :-)

onsdag 10 oktober 2012

Övertid och fortsatt vila!

Vila vila vila gud va tråkigt!! Men det behövs antar jag!? Har dock lite abstinens av att inte träna, går oc sneglar på monarken och crossen när jag är hemma, på jobbet sneglar jag på SATS skylten haha. Jaja vi har en hel del att göra på jobbet så nu hinnar jag jobba undan lite där i stället :-) Det blev en sen dag i går jobb till 21 och sen en promenad med Bibi hem var väll i säng vid 22,30.
Blev tidigt upp i dag och promenad till jobbet, han med en liten tvätt på firmabilen innan jag nu ska börja med dagens skörd av bilar och däck, det blir nog lite över i dag med men torsdag och fredag blir desto lugnare :-)

tisdag 9 oktober 2012

Första dagen på viloveckan!

Ingen träning i går, kändes helt ok faktiskt. Hann med en del hemma, lagade lite mat handlade städade osv. blev en lång promenad med Bibi på kvällen med, börjar bli lite kyligt ute nu (kanske är dax att lägga shortsen på hyllan nu?!) Det blev massa köttbullar och några chilipannbiffar i går, så nu har jag hela frysen full med matlådor (bara att lägga till lite kolhydrater och sallad så är dom klara :-)) Blev en tidig kväll trotts allt jag hann med så nu sticker jag till jobbet och ska gå en lång morgon promenad med Bibi innan det är dax att göra lite nytta :-)
Trött tjej efter lång promenad :-)

måndag 8 oktober 2012

Vilken helg!

Blev ingen vidare helg för min del (tävlingsmässigt), benen var kass med betoning på kass!! Men jag hade roligt iaf. Och det är ju lite därför jag kör cross :-) synd bara att söndagens race inte blev så långvarigt för min del. Hann väll cykla en kvart innan jag kavlade av bakhjulet och det var färdig cyklat. Nu kommer jag ta en vecka med vila känns som jag kan behöva det efter all träning :-) Kommer väll köra något pulshöjande pass men bara om jag känner för det, annars kommer jag ta några långa promenader med hunden och laga massa god mat :-)

söndag 7 oktober 2012

Då tar vi nya tag!

Hade väll inga höga förväntningar i går, har känt mig ganska sliten sista delen av veckan. Benen kändes som över kokt spagetti, men jag hade kul ändå :-)
Nu sitter jag och Jesper och degar på rummet och tittar på F1. Jag hoppas väll att benen känns lite bättre i dag så jag slipper bli varvad iaf. ;-) hehe  

fredag 5 oktober 2012

Grym fredag!!

Började ju fredagen med träning, nu sitter jag och tar det lugn med hunden efter 2 timmars promenad :-) bilen har fått lite mer lampor i fronten, nu borde jag väll se i mörkret ;-) (undrar om generatorn orkar med?? haha) jaja blir en fortsatt lugn kväll framför tv:n

jaja dom ska ju ställas in lite också :-)

Fredag!!

Fredags mys med monarken redan klockan 5 på morgonen, nu väntar en god frukost innan jag packar det sista i bilen och beger mig till jobbet :-) I dag ska jag vara hundvakt på kvällen och i morgon förmiddag åker jag till Kumla för en cross debut, ska bli riktigt kul!!!


torsdag 4 oktober 2012

Vila och mer träning!

Onsdagen blev en vilodag bara lite promenerande till och från jobbet, var ganska trött och sliten så jag la mig på sängen och tittade på film hela kvällen. Somnade tidigt och i dag var jag uppe långt före tuppen och körde ett monarkpass, har även hunnit med att packa lite inför helgen. Nu blir det promenad till jobbet och i kväll väntar ett pass till på monarken :-)


tisdag 2 oktober 2012

Hård träning!

Ja jag har verkligen tränat mer än vad jag skriver på sistone men men jag har prioriterat sömn och just träning. I helgen blev det mycket cross både med Jesper Andersson och en egen lien tur på några timmar, började veckan med två monarkpass och ett bålstyrkepass, idag var ja uppe några timmar före tuppen och knallde med trunken på ryggen till gymmet körde ett spinningpass, blev även idag ett lunchpass med benstyrka, avslutade dagen med 2,5 timme med spinning innan jag och Micke tog en sväng till Märsta för att hämta X-Kross tältet. Blev också ett kort matstopp på vägen ut och ett fikastopp på vägen hem :-) nu är jag ganska trött och ska sova i morgon ska jag vila lite tänkte jag natt natt!